O nama

Groblja Jastrebarsko d.o.o.

Antuna Mihanovića 14, 10450 Jastrebarsko

Groblja Jastrebarsko d.o.o. djeluje od studenog 2011., a nastalo je izdvajanjem djelatnosti održavanja groblja i mrtvačnica te pružanja pogrebnih usluga iz trgovačkog društva Komunalno Jastrebarsko d.o.o. iz kojeg crpi višedeseljetnu tradiciju obavljanja pogrebnih usluga i održavanja groblja. 
Grobljima Jastrebarsko d.o.o. povjereno je obavljanje komunalne djelatnosti održavanja groblja i mrtvačnica te samo upravljanje grobljima na području Grada Jastrebarskog.

Groblja Jastrebarsko d.o.o. je društvo koje je osnovano i posluje s ciljem osiguranja javnih interesa i zadovoljenja potreba svih korisnika komunalnih usluga. Te usluge su osnova urbanog življenja područja na kojima se obavljaju, te je time određena i misija društva:
• osiguranje trajnog i kvalitetnog obavljanja komunalnih djelatnosti groblja, korištenjem vlastitih tehničkih i ljudskih potencijala na principima održivog razvoja i stalnog praćenja i unapređenja europskih trendova kvalitete, na području komunalnih djelatnosti.
• održavanje objekta i uređaje groblja u stanju funkcionalne sposobnosti uz maksimalno poštivanje zaštite okoliša, održivog razvoja i interesa jedinica lokalne samouprave, ali i stanovništva.

Groblja Jastrebarsko d.o.o. u ostvarivanju svoje misije predstavlja sebe kao društvo koje:
• prepoznaje vlastite ciljne skupine i smatra bitnim pratiti i zadovoljiti želje i potrebe svih korisnika svojih usluga.
• aktivno sudjeluje u promicanju zaštite okoliša, zaštite zdravlja i poboljšanja kvalitete življenja stanovništva.
• usmjereno je na kontinuirano podizanje i kontrolu kvalitete svojih usluga unapređivanjem vlastitih tehničko-tehnoloških i ljudskih resursa.
• moderno je, stabilno i efikasno organizirano, na način koji će osigurati dovoljno poslova, aktivnosti i fleksibilnosti u postizanju financijskih rezultata.

2012.

Raspored ukopa

Prijedlozi i primjedbe

Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

evolare group