Korisne informacije

2017.

ZAVRŠENI RADOVI NA OBNOVI STEPENIŠTA JASKANSKE MRTVAČNICE

16.09.2015. Ranije najavljeni radovi na rekonstrukciji i obnovi stepeništa jaskanske mrtvačnice okončani početkom rujna

ZAVRŠENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI I OBNOVI STEPENIŠTA MRTVAČNICE GRADSKOG GROBLJA JASTREBARSKO

 

 

        

           Obzirom na činjenicu da stepenište i pripadajući predprostor ulaza u jaskansku mrtvačnicu već određeno  vrijeme zahtjeva značajniju rekonstrukciju i obnovu Uprava groblja ovog je ljeta započela sa planiranim radovima na obnovi tog prostora.

Rekonstrukcijom stepeništa i pripadajućeg platoa nivelirana je cjelokupna površina platoa ispred ulaza u odarnice, uklonjeni djelovi ruiniranog stepeništa te cjelokupna površina obložena odgovarajućim kvalitetenim kulir pločama. Istovremeno je postavljen završni sloj na već izgrađenu „rampu „ za svladavanje visinske razlike i izgrađen prilazni plato samoj rampi te je time osiguran nesmetan prilaz prostoru mrtvačnice osobama sa poteškoćama u kretanju. O okviru izvedenih radova saniran je i već vremenom znatno načet dimnjak kotlovnice same mrtvačnice.
Ovim zahvatom obavljeni su radovi rekonstrukcije i obnove na preko 180m2  površine stepeništa i platoa za što su sredstva u iznosu od 117.500,00kn osigurana u proračuni Grada Jastrebarskog za izgradnju groblja u 2015. godini.

Ovim građevinskim radovima i jaskanska mrtvačnica dobila je novi i primjereniji izgled vjerujemo na zadovoljstvo svih naših sugrađana.

 

                                                                                                            Uprava Groblja 

Raspored ukopa

  • Gradsko groblje Jastrebarsko
  • 23.05. 16:00 Janja Tutić rođ. Majdandžić (77)

Prijedlozi i primjedbe

Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

evolare group