Korisne informacije

Bonitetna ocjena tvrtke: AA+

OBAVIJEST

20.03.2020. OBAVIJEST ZA OSOBE KOJE UGOVARAJU SAHRANU, DOLAZE NA SAHRANU ILI OBAVLJAJU DRUGE POSLOVE U GROBLJIMA JASTREBARSKO D.O.O.

OBAVIJEST

ZA OSOBE KOJE UGOVARAJU SAHRANU, DOLAZE NA SAHRANU ILI OBAVLJAJU DRUGE POSLOVE U GROBLJIMA JASTREBARSKO D.O.O.

S ciljem zaštite Vašeg i našeg zdravlja te prevencije mogućeg širenja virusa COVID-19 obavještavamo cijenjene stranke i najljepše Vas molimo da ne dolazite bez prijeke potrebe jer Vam za sva pitanja stojimo na raspolaganju na telefon ili email. Sa svakom strankom će naša služba dogovoriti najbolje rješenje prilagođeno individualnim potrebama, a za sve upite možete nas kontaktirati na slijedeće kontakte:

 

        Uprava: 01/ 6271 614    info@groblja-jastrebarsko.hr

        Pogrebna služba: 091/ 6283 159, 091/ 6283 158

 

Radi provođenja protuepidemijskih mjera i stroge mjere socijalnog distanciranja ispraćaji pokojnika obavljati će se isključivo u nazočnosti članova obitelji do daljnjega, odnosno u prisutnosti što manjeg broja osoba kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama uslijed pandemije zaraze COVID-19. Građanima se preporučuje izražavanje sućuti naklonom, bez rukovanja ili drugih fizičkih kontakata te da održavaju fizički razmak na udaljenosti od dva metra. Osobe koje planiraju doći na sahranu lijepo molimo da, u slučaju ako pate od simptoma (znakova) infekcije dišnog sustava kao što su kašalj, grlobolja i kratak dah te povišena tjelesna temperatura, ne dolaze na sahranu.

Sve građane molimo da se drže svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva i Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske donesene 19.03.2020.godine.

Svakako želimo održati normalno poslovanje koliko god je to moguće, ali su nam sigurnost i zdravlje naših zaposlenika, kao i svih korisnika naših usluga, ipak na prvome mjestu stoga poduzimamo sve moguće mjere opreza.

Hvala na Vašem razumijevanju i podršci!

Raspored ukopa

  • Gradsko groblje Jastrebarsko
  • 02.06.2020. 16:00 Dako Radić (77)
  • 03.06.2020. 16:00 Kata Stipković rođ. Vukelić (69)
  • 04.06.2020. 16:00 Anamarija Boban rođ. Boban (48)

Prijedlozi i primjedbe

Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

evolare group