Korisne informacije

OBAVIJEST o nužnim epidemiološkim mjerama

15.12.2021. Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od utorka 16. studenog 2021. godine svi službenici i namještenici u lokalnoj i područnoj (regionalnoj ) samoupravi dokazuju da su testirani na virus SARS CoV-2, odnosno cijepljeni ili preboljeli bolest COVID-19, s ciljem zaštite zdravlja građana i suzbijanja navedene bolesti.

Ista Odluka vrijedi i za stranke koje dolaze u službene prostorije koje će prilikom ulaska morati predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Iz tog razloga, pozivamo građane da prethodno najave svoj dolazak kako bi se djelatnici mogli u najvećoj mjeri posvetiti svakoj stranci te sve uspjeli riješiti u najkraćem mogućem roku i uz maksimalnu učinkovitost. Svi obrasci dostupni su na Internet stranicama, a službenici u redovno radno vrijeme od 8 do 16 na e-mail adresama i brojevima telefona.

Groblja Jastrebarsko d.o.o. nastojat će i u ovim okolnostima izaći građanima u susret u najvećoj mjeri, stoga molimo za suradnju i razumijevanje novonastale situacije koja se primjenjuje na razini cijele države.

Odluke pročitajte ovdje:

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2021_11_121_2087.html.

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2021_11_119_2053.html.

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20maske%20-%209.%20izmjena.pdf

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20okupljanja%2030.11..pdf

Raspored ukopa

Prijedlozi i primjedbe

Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

evolare group